De bandleden

Otto van der Heide (de stok)

Terwijl het grootste deel van de band nog in de luiers rondliep had Otto een carrière. Hij was drummer bij verschillende bands. Het was dat hij al een baantje bij de bank had maar voor hetzelfde geld was Cesar Zuiderwijk nooit drummer van de Rolling Stones geworden. Heeft wel altijd goed geoefend waardoor hij gezien zijn leeftijd nog wel even mee kan.

Kees Epema (plukje)

Heeft zich er in het begin van de jaren 80 bij neergelegd dat je als bassist minstens zo belangrijk bent. Speelde in verschillende bands, vaak samen met Henk Boshuyer voornamelijk symphonische rock. Altijd in voor iets nieuws, ook vroeger al. Maakte in de jaren 80 samen met Honke nog veel experimentele muziek. Helaas zijn de opnames verloren gegaan.

Jan Hoekstra (Jan)

Doet van alles met geluid. Vindt het prachtig om te zoeken naar een specifiek filter om een bepaalde sfeer te creëren. Weet ook iedere keer weer in te spelen op de creatieve grillen van de rest. We vragen ons wel eens af hoe hij dat volhoudt.

Jan Johannes Veldkamp (Honke)

Het creatieve brein (zonder af te doen aan de andere kwaliteiten). Bedenkt van alles dat al lang bestaat. Neemt zichzelf wel serieus (als je hem beter leert kennen kom je erachter dat het soms wel ergens over gaat). Verantwoordelijk voor de meeste teksten, “want ik wil wel weten waar het over gaat”. Mensen die hem denken te kennen weet hij de indruk te geven dat hij op een andere manier kijkt en denkt. Probeert dat wat hij ziet om te zetten naar woorden. Soms lukt dat. Heeft inmiddels zijn microfoon- en podiumangst wel overwonnen..

Oege Oegema (Spruitje)

Doet iets met toetsen. Dat is een hele nieuwe belevenis. Voor de band dan. Is daarmee als het ware het 5de wiel aan de wagen. Al klinkt dat weer anders dan het bedoeld wordt. Voegt een extra dimensie toe